Zorgverzekering Voor Vrouwen

De beste en goedkoopste zorgverzekeringen...

Zorgverzekering voor Vrouwen

Ben je ouder dan 21, dan zit de pil niet meer gratis in het basispakket. Hieronder staat aangegeven via welke extra verzekeringen je nog wel de pil vergoed krijgt.
a.s.r.

Prijs: 141,50 euro

a.s.r. is een bekende naam in verzekeringsland. De aanvullende pakketten van a.s.r bieden vergoedingen voor de meeste kosten. Kijk zeker even naar het huidige aanbod.
a.s.r. Zorgverzekering voor 141,50 euro

a.s.r. pakt uit met een duidelijke verzekering waarbij ze niet moeilijk doen. Je kan naar elk Nederlands ziekenhuis, dit mag je zelf kiezen. Ze bieden een scherpe basis premie van 141,50 euro en de vergoedingen in de aanvullende pakketten zijn erg ruim vergeleken met andere verzekeraars. Ben je op zoek naar een Ditzo verzekering? Ditzo heet nu a.s.r.

Ga direct naar a.s.r. ZorgverzekeringenUnive

Prijs: 138,95 euro

Unive is de grote bekende verzekeraar zonder winstoogmerk. Ze hebben een super scherpe premie en ruime keuze uit aanvullende pakketten.
Unive Zorgverzekering voor 138,95 euro

Unive is de zorgverzekeraar zonder winstoogmerk. Met een basispremie van 138,95 euro zijn ze één van de goedkoopste! Er zijn veel collectiviteitskortingen mogelijk en met de voordelige aanvullende verzekeringen.

Ga direct naar Unive ZorgverzekeringenONVZ

Prijs: 142,90 euro

ONVZ heeft volledig vrije zorgkeuze en een restitutie polis. Je kan dus overal terecht en hebt 100% keuze vrijheid en krijgt achteraf alles terugbetaald!
ONVZ staat het toe om per maand, kwartaal, halfjaar of jaar te betalen. Er zijn extra tandartskosten mee te verzekeren en je kan ook een aanvullende buitenlandverzekering kiezen.

Standaard 3% korting via het ledencollectief.

Ga direct naar ONVZ Zorgverzekeringen