Zorgverzekering Voor 18 jarigen

De beste en goedkoopste zorgverzekeringen...

Zorgverzekering voor 18 jarigen

Net 18 geworden? Dan val je helaas niet meer gratis onder de zorgverzekering van je ouders. Je moet nu je eigen zorgverzekering afsluiten. Dit kan je doen in de maand waarin je 18 wordt.

Afhankelijk van je wensen zijn er verschillende opties. Je kan voor de goedkoopste aanbieder gaan, als je verwacht weinig klachten te hebben. Maar misschien heb je nog een beugel of andere tandheelkundige kosten, dan is het verstandig om naar een aanbieder te gaan met een goede tandartsverzekering.
Hieronder vind je een aantal aanraders.
Unive

Prijs: 98,75 euro

Unive is waarschijnlijk de beste keus als student. Super scherpe premie en online je declaraties invullen.
Unive Zorgverzekering voor 98,75 euro

Unive is de zorgverzekeraar zonder winstoogmerk. Met een basispremie van 98,75 euro zijn ze één van de goedkoopste! Er zijn veel collectiviteitskortingen mogelijk en met de voordelige aanvullende verzekeringen.

Ga direct naar Unive ZorgverzekeringenCZ Direct

Prijs: 102,35 euro

Regel alles online!
CZ Direct Zorgverzekering voor 102,35 euro

Bij CZ Direct regel je alles online! Van inschrijving, tot declaratie overzicht, het is een echte online verzekeraar en daardoor erg goedkoop. De aanvullende pakketten zijn ook een stuk goedkoper, waardoor het misschien loont om een extra uitbreiding te nemen.
CZ Direct is in ieder geval ideaal voor iedereen die alles online wil regelen.

Ga direct naar CZ Direct ZorgverzekeringenAnderzorg

Prijs: 102,- euro

ALs 18 jarige kan je bij AnderZorg de aanvullende jongeren verzekering nemen voor 14 euro extra per maand. Daar zit bijvoorbeeld een deel van de tandartskosten in. Je kan er ook voor kiezen de normale tandarts uitbreiding te nemen.
Anderzorg voor 102,- euro

Anderzorg is de zorgverzekeraar zonder poespas. Alles verloopt via internet en dat doen ze goed. Je kan zelfs online je declaraties indienen, gewoon even scannen en e-mailen. Dat is pas makkelijk. Met de AnderZorg tand verzekering ben je goed verzekerd tegen tandheelkundige kosten.

Ga direct naar Anderzorg ZorgverzekeringenPNO Zorg

Prijs: 109,94 euro

PNO Zorg richt zich op de vrije zorgkeuze. Je kan dus overal terecht en hebt 100% keuze vrijheid. Met een score van 8,2 staan ze in 2016 in de top 3 van zorgverzekeraars!
PNO Zorg heeft een handige app waarmee je declaraties kan opsturen.

Ga direct naar PNO Zorg Zorgverzekeringen