Zorgverzekering Voor 18 jarigen

De beste en goedkoopste zorgverzekeringen...

Zorgverzekering voor 18 jarigen

Net 18 geworden? Dan val je helaas niet meer gratis onder de zorgverzekering van je ouders. Je moet nu je eigen zorgverzekering afsluiten. Dit kan je doen in de maand waarin je 18 wordt.

Afhankelijk van je wensen zijn er verschillende opties. Je kan voor de goedkoopste aanbieder gaan, als je verwacht weinig klachten te hebben. Maar misschien heb je nog een beugel of andere tandheelkundige kosten, dan is het verstandig om naar een aanbieder te gaan met een goede tandartsverzekering.
Hieronder vind je een aantal aanraders.
Bewuzt

Prijs: 85,00 euro

Bewuzt is het online merk van VGZ, de grote bekende verzekeraar. Daar hoef je je niet ongerust over te maken. Het is een goedkope online verzekering met goedkope extra opties. Je betaalt alleen wat je echt nodig hebt, meer niet.

Er is ook nog een no-claim korting, voor als je de extra opties toch niet gebruikt!

Ga direct naar Bewuzt ZorgverzekeringenUnive

Prijs: 85,00 euro

Unive is waarschijnlijk de beste keus als student. Super scherpe premie en online je declaraties invullen.
Unive Zorgverzekering voor 85,00 euro

Unive is de zorgverzekeraar zonder winstoogmerk. Met een basispremie van 85,00 euro zijn ze één van de goedkoopste! Er zijn veel collectiviteitskortingen mogelijk en met de voordelige aanvullende verzekeringen.

Ga direct naar Unive ZorgverzekeringenAnderzorg

Prijs: 93,00 euro

ALs 18 jarige kan je bij AnderZorg de aanvullende jongeren verzekering nemen voor 14 euro extra per maand. Daar zit bijvoorbeeld een deel van de tandartskosten in. Je kan er ook voor kiezen de normale tandarts uitbreiding te nemen.
Anderzorg voor 93,00 euro

Anderzorg is de zorgverzekeraar zonder poespas. Alles verloopt via internet en dat doen ze goed. Je kan zelfs online je declaraties indienen, gewoon even scannen en e-mailen. Dat is pas makkelijk. Met de AnderZorg tand verzekering ben je goed verzekerd tegen tandheelkundige kosten.

Ga direct naar Anderzorg Zorgverzekeringen