Zorgverzekering Voor Gezinnen

De beste en goedkoopste zorgverzekeringen...

Zorgverzekering voor Gezinnen

Als gezin wil je makkelijk verzekerd zijn op één polis. Je wil niet voor elk kind een aparte verzekering. Ook de aanvullende zorg, zoals de tandarts, brillen, beugels etc zijn uiteraard belangrijk.

Afhankelijk van je wensen zijn er verschillende mogelijkheden. Alle genoemde zorgverzekeraars bieden makkelijke mogelijkheden voor gezinnen.
Hieronder vind je een aantal aanraders.


OHRA

Prijs: 116,30 euro

OHRA is een sterke keuze voor gezinnen. Je krijgt extra korting als je ook nog andere verzekeringen via OHRA hebt lopen.
OHRA Zorgverzekering voor 116,30 euro

OHRA is een grote bekende zorgverzekeraar. Je kan kiezen uit veel aanvullende modules. Zij hebben dit jaar een zeer scherpe premie van 116,30 euro
Als je meerdere verzekeringen afsluit bij OHRA (zoals reisverzekering, auto etc) krijg je nog eens extra korting.

Ga direct naar OHRA ZorgverzekeringenUnive

Prijs: 105,85 euro

Bij Univé verzeker je gemakkelijk alle leden van je gezin mee. Met meerdere verzekeringen krijg je extra korting.
Unive Zorgverzekering voor 105,85 euro

Unive is de zorgverzekeraar zonder winstoogmerk. Met een basispremie van 105,85 euro zijn ze één van de goedkoopste! Er zijn veel collectiviteitskortingen mogelijk en met de voordelige aanvullende verzekeringen.

Ga direct naar Unive ZorgverzekeringenProLife

Prijs: 114,95 euro

ProLife is een Christelijke zorgverzekeraar en biedt zorg gericht op betaalbare kwaliteit.
ProLife Christelijke Zorgverzekering voor 114,95 euro

Pro Life is onderdeel van Agis. ProLife richt zich op Christenen die een verzekering willen hebben die bij hun past. Dat past bij uw en onze overtuiging. ProLife biedt u christelijke zorg en christelijke alternatieven. Bij lidmaatschap van verschillende organisaties, zoals de EO, NPV, PCOB, RD, RMU, of SIRIZ, is er ook nog eens korting mogelijk! Doordat ProLife onderdeel is van Agis staat er een sterk en betrouwbaar merk achter.

Ga direct naar ProLife Zorgverzekeringen